Over mij: slanke sportieve vijftiger die dringend opzoek is naar een man voor sex. Een man waarmee ik ongedwongen kan genieten van al lekkers dat erotiek met zich mee brengt. Een genieten ben ik zeker dan dat doe ik dan ook graag in gezelschap. Het liefst in het gezelschap van een knappe vent. Dat mag een jonge vent zijn maar ook iemand van mijn leeftijd. Zelf ben ik erg sportief aangelegd, vind ik het leuk om aan mijn lichaam te werken. Lijkt het jou wat om met mij een drankje te gaan drinken? Laat snel je mail adres achter!

Senioren sex (Gratis Aanmelden)

3 Responses to Jonge vijfitger opzoek naar lekker hapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>